O minunăţie de fetiţă are nevoie de ajutor. Valeria, diagnosticată cu o boală necruţătoare

Ai tresarit vreodata, in somn sau pur si simplu in treacatul cotidian, privindu-ti copilul? Ai multumit vreodata pentru ochii limpezi ai pruncului tau, pentru bucuria cu care iti cuprinde obrajii, pentru nazbatiile cu care iti coloreaza viata? Din fericire, ai un copil sanatos si trebuie sa ii multumim lui Dumnezeu zilnic pentru asta. Din pacate, micuta Valeria nu are aceeasi soarta, destinul a fost dur cu ea.

26 iul. 2017, 13:50

Când printre noi se iveste un copil ca Valeria, nu avem voie sa intoarcem privirea. Copii ca acest mic ingeras se nasc acolo unde este nevoie de ei. Si aici, in mijlocul nostru, noi avem nevoie de astfel de copii minunati. Pentru ca daruindu-i viata micutei Valeria, intregim in noi insine umanitatea pierduta si irosita pe drum, ne regasim sufletul.

Valeria Maslii are doar 1 an si 10 luni şi este un copil mult iubit de parinti. Lumea lor perfecta s-a transformat, in doar cateva fractiuni de secunda, intr-un iad, cand doctorii i-au dat un diagnostic cumplit: tumora hepatica la ficat, o boala necrutatoare care afecteaza din ce in ce mai multi copii pe Planeta. Doctorii din tara nu i-au dat mari sperante ca va trai si parintii au apelat la ajutorul specialistilor in oncologie de la Spitalul Medical Park din Istanbul, unde au mai fost salvati copii bolnavi de cancer.

Costurile tratamentului se ridica, insa, la 90.000 de Euro, suma colosala pentru oricine, fie ca este dintr-o familie instarita sau nu, dar cu ajutorul nostru, Valeria poate avea o copilarie fericita! Haideti sa ne unim cu totii si sa salvam viata acestui mic gandacel!

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia „SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

  • Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
  • Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
  • CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!