O nouă candidatură a lui Emil Boc, CONTESTATĂ în PNL: „A făcut campanie pentru Udrea şi Băsescu”

În PNL există voci potrivnice unei noi candidaturi a lui Emil Boc la Primăria Cluj. Prim-vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu s-a exprimat, în ultima şedinţă a partidului, împotriva lui Boc, spunând că primarul Clujului a făcut campanie pentru Elena Udrea și Traian Băsescu, au declarat surse liberale citate de evz.ro.

05 aug. 2015, 08:59
O nouă candidatură a lui Emil Boc, CONTESTATĂ în PNL: „A făcut campanie pentru Udrea şi Băsescu”

Candidatura lui Emil Boc nu este privită cu ochi buni de vechii liberali, în frunte cu primvicepreședintele PNL Teodor Atanasiu, un lider foarte influent. „Și la Cluj va trebui să luăm în considerare un candidat pentru funcția de primar. Eu cred că Emil Boc nu mai candidează sau sper că se va ține de cuvânt și nu va mai candida”, declara recent Atanasiu.

El s-a exprimat împotriva candidaturii lui Emil Boc și în ultima ședință a conducerii partidului, spunând că primarul Clujului a făcut campanie pentru Elena Udrea și Traian Băsescu. De altfel, Boc s-a înscris, anul trecut, în Fundația Mișcarea Populară.

CITEŞTE ŞI Vasile Blaga: Emil Boc s-a înscris în cursa internă pentru un nou mandat de primar

Potrivit surselor citate, co-președintele PNL Vasile Blaga i-a explicat că o fuziune se face cu bune și cu rele și că își asumă candidatura lui Emil Boc.

Luni, Blaga a fost cel care a anunțat că Emil Boc și-a anunțat înscrierea în cursa internă pentru Primăria Cluj: „Am avut aseară o discuție cu dânsul și am văzut și lista de azi dimineață prezentată de Cluj. Da, s-a înscris în cursă!”.

Actualul președinte al CJ Cluj, care provine din vechiul PNL, Mihai Seplecan, și-a anunțat și el înscrierea în cursa pentru Primăria Cluj.