O nouă DRAMĂ în familia Schumacher. „Este la spital”

Familia Schumacher trece prin momente dramatice. Fratele lui Michael, Ralf, va divorta de sotia sa, Cora. Vestea a devenit publica saptamana trecuta, dar acum apar noi detalii despre despartirea celor doi! Cora a suferit o cadere nervoasa dupa decizia divortului si a fost internata la spital, potrivit Bild.de.

RomaniaTV.net
30 sept. 2014, 08:13
O nouă DRAMĂ în familia Schumacher. „Este la spital”

Cora Schumacher a slabit mai multe kilograme in doar cateva zile si abia mai vorbeste. „A cerut sa fie lasata in pace, are mare nevoie de odihna”, a dezvaluit un apropiat pentru Bild.

Cora se lupta cu Ralf pentru averea de 100 de milioane de euro si casele pe care cei doi le detin, dar si pentru custodia fiului lor in varsta de 13 ani.

Anunţ de ultimă oră facut de familia lui Michael Schumacher

Ruptura de Ralf este definitiva, iar cei doi mai comunica doar prin intermediul avocatilor. Ralf a decis sa ii taie cartile de credit Corei si sa ii opreasca accesul in casele din Germania, Elvetia, Franta si Italia. Sunt si zvonuri ca Ralf isi monitoriza sotia cu camere ascunse.

Familia lui MICHAEL SCHUMACHER a cerut sprijinul poliţiei. Bodyguarzii fuseseră depăşiţi de situaţie

Potrivit Bild, Ralf o acuza pe Cora, 39 de ani, ca l-a inselat de mai multe ori, ultima data de fata cu mai multi cunoscuti de-ai sai, la un hotel din Munchen. Bild mai scrie ca sotia lui Ralf Schumacher ar fi avut o aventura de mai multi ani cu un rapper german, dar Ralf a decis sa ramana alaturi de ea de dragul fiului lor.

ANUNŢ ŞOC! Cora divorţează de Schumacher

El a decis sa divorteze si sa preia custodia copilului dupa manifestarile publice ale sotiei in public.

Ralf Schumacher este fratele mai mic al lui Michael Schumacher, aflat in acest moment la recuperare dupa perioada de 6 luni petrecuta in coma dupa accidentul din Alpii Francezi, pe 29 decembrie 2013. Michael se recupereaza acasa, in Elvetia in acest moment, dar nu a facut foarte multe progrese de la revenirea din coma.

Ralf a concurat in Formula 1 intre 1997 si 2007, la echipe ca Jordan, Williams si Toyota, insa a castigat doar 6 grand-prix-uri in cariera.