O nouă dramă pentru stăpânul câinelul care a impresionat o ţară întreagă. Bărbatul a fost bătut chiar de omul pe care l-a ajutat

Stâpânul câinelui care a uimit o ţară întreagă prin ataşamentul său a ajuns din nou la spital. De data aceasta, în stare gravă, după ce a fost bătut chiar de omul pe care l-a ajutat şi l-a primit în propria casă.

05 oct. 2017, 11:43
O nouă dramă pentru stăpânul câinelul care a impresionat o ţară întreagă. Bărbatul a fost bătut chiar de omul pe care l-a ajutat

Nimeni nu şi-a dat seama că plânsetele de dor ale lui Pappy ascundeau de fapt şi un strigăt de ajutor. De săptămâni întregi patrupedul şi bătrânul sunt nevoiţi să suporte agresiunile unui barbat care stă abuziv în garsoniera lor. Ultima bătăie primită l-a adus pe bătrân într-o stare foarte gravă. Omul a fost internat la spitalul de urgenţă din Iaşi.

Totul a pornit după ce bătrânului i s-a făcut milă de un bărbat care locuia de 10 ani cu vecina lui. Femeia l-a dat afară din casă şi nea Puiu i-a întins o mână de ajutor. Binele făcut s-a transformat însă într-un coşmar.

Loviturile din zona capului i-au produs bătrânului un accident vascular cerebral. Singurul lucru pe care şi-l aminteşte acum Nea Puiu e căţeluşa lui, Pappy. Rudele bătrânului sunt îngrijorate pentru cei doi, mai ales că a venit frigul.

Citeşte şi Imagini emoţionante cu Pappy, căţeluşa care şi-a aşteptat stăpânul în faţa spitalului