O nouă dramă pentru tatăl Mădălinei Manole: A vrut să obţină un ajutor, dar a fost batjocorit de un medic

Tatăl Mădălinei Manole trăieşte o nouă dramă. După ce starea sa de sănătate s-a deteriorat aşa de tare încât a devenit de nerecunoscut, bărbatul a încercat să obţină un ajutor, dar a devenit bătaia de joc a unui medic, susţine fratele artistei.

14 oct. 2014, 08:36
O nouă dramă pentru tatăl Mădălinei Manole: A vrut să obţină un ajutor, dar a fost batjocorit de un medic

Familia lui Ion Manole s-a consultat cu mai multe persoane în ultima perioadă, având în vedere bolile de care suferă bărbatul, faptul că a slăbit foarte mult în ultima perioadă, aproximativ 12 kilograme şi că nu se poate descurca fără ajutorul membrilor familiei. Aceştia s-au gândit să obţină un ajutor de însoţitor pentru persoane cu handicap. Un ajutor de care să beneficieze soţia lui Ion Manole, cea care îl îngrijeşte. Pentru asta, ei au fost nevoiţi să apeleze la un specialist neurolog. Medicul trebuia să întocmească un raport medical în care să scrie exact care este starea de sănătate a bărbatului. Doar că acesta, spune fratele Mădălinei Manole, şi-a bătut joc de Ion Manole, pentru că  în momentul în care au ajuns la Sediul Direcţiei de Asistenţă Socială, angajaţii de acolo au spus familiei că nu au cum să-i acorde un ajutor pentru că bolile trecute în raportul respectiv nu coincid cu realitatea şi că din raportul respectiv reiese că bărbatul este sănătos tun.

Tatăl Mădălinei Manole, grav bolnav. A slăbit 12 kilograme într-o lună. FOTO ŞOCANT

„Părinţii mei au pus la dosar toate actele necesare. Nestudiind referatul medical întocmit de medicul respectiv, că nepricepându-se mama nu a ştiut să citească. A crezut că doctoriţa e de bună credinţă. Zilele trecute au fost la direcţia de asistenţă socială. Mama a făcut greşeala să îl ia şi pe tata. Nu trebuia să îl ia că tată a suferit atunci o mare deceptie. Doamnele l-au văzut în ce stadiu medical se află şi au citit referatul şi au rămas stupefiate. Au spus că nu se poate că un doctor specialist să scrie asemenea lucruri cu atâta nonşalanţă de parcă tată ar fi sănătos tun. Şi mai ales l-au vazut, l-au avut în faţă. În urma acestui referat domnul Manole se poate încadra la un ajutor de 30 de lei„, a povestit fratele artistei, Marian Manole, la România TV.