O nouă gafă a politiştilor de Frontieră din Suceava: Agenţii au lovit în trafic o maşină VIDEO

Poliţiştii de Frontieră din Suceava au comis-o din nou. Au urmărit în trafic şi au lovit o maşină în care suspectau că se află ţigări de contrabandă. Când l-au oprit pe şofer, nu au găsit nimic. Poliţiştii au comis o altă gafă şocantă săptămâna trecută.

RomaniaTV.net
16 apr. 2014, 17:00
O nouă gafă a politiştilor de Frontieră din Suceava: Agenţii au lovit în trafic o maşină VIDEO

Agentul de la poliţia de frontieră a fost sigur că într-o maşină zărită în trafic se transportă marfă de contrabandă. A pornit în urmărirea ei cu maşina de serviciu, iar la un moment dat a lovit chiar autoturismul urmărit.

„S-a stabilit că vinovat de producerea accidentului este agentul de poliţie de frontieră care nu a păstrat o distanţă laterală suficientă faţă de maşina depăşită”, a declarat un poliţist.

Accidentul a avut loc în localitatea Vicovu de Sus. Poliţistul a fost sancţionat de superiori şi a rămas fără permis de pentru 60 de zile.

Un alt caz şocant în care sunt implicaţi aceiaşi poliţişti de frontieră s-a petrecut la începutul lunii aprilie. Au urmărit o maşină zeci de kilometri şi au tras şi 12 focuri de armă fiind siguri că cel urmărit este contrabandist. S-a dovedit însă că poliţiştii s-au înşelat.

Oamenii legii au gafat grav şi în cazul unui tânăr pe care l-au bănuit de contrabandă. în timpul unui control, oamenii legii l-au lovit, iar suspectul s-a ales cu semipareză. Într-un final s-a dovedit că tânărul nu era contrabandist.