O nouă idilă în showbiz. Vedeta s-a cuplat cu o „clonă” a fostei soţii, iar apropiaţii sunt că „povestea are potenţial”

La șase luni după divorțul de Jenna Dewan, se pare că unul dintre cei mai sexy bărbați de la Hollywood a început o relație cu Jessie J. Cei doi au fost văzuți împreună în diverse contexte, iar surse din anturajul celor doi ne asigură că povestea are potențial. Chiar dacă gurile rele observă altceva: că Jessie J seamănă foarte bine cu fosta soție a lui Channing Tatum.

12 oct. 2018, 08:48
O nouă idilă în showbiz. Vedeta s-a cuplat cu o „clonă” a fostei soţii, iar apropiaţii sunt că „povestea are potenţial”

La jumătate de an de la divorțul de femeia care i-a fost alături aproape zece ani, se pare că starul din „Magic Mike” s-a îndrăgostit de nimeni alta decât artista britanică Jessie J, scrie viva.ro. Deși cei doi nu au confirmat încă public relația, actorul a fost prezent în ultimele luni la mai multe concerte de-ale cântăreței, fiind totodată surprinși și în momente de relaxare.

Citeşte şi Divorţ între staruri, la Hollywood. Channing Tatum şi Jenna Dewan se despart după 9 ani de căsnicie

„Channing și Jessie petrec foarte mult timp împreună, el e foarte entuziasmat și foarte interesat să o cunoască mai bine, chiar dacă ea e mereu pe drumuri. Channing face eforturi mari pentru a petrece cât mai mult timp cu Jessie. O știe de mai mulți ani și a zis mereu că e o artistă talentată”, a declarat o sursă din anturajul celor doi. Nu se știe exact cum s-au cunoscut, dar cert este că actorul și cântăreața au interacționat destul de mult în 2015, când au apărut împreună pe scenă la MTV Movie Awards, unde Jessie J i-a înmânat lui Channing un premiu.

De ce a divorțat Channing Tatum de soția lui

Channing TatumChanning și-a cunoscut fosta soție în 2006, pe platourile de filmare de la ‘Step Up’, pentru ca în 2009 să se căsătorească cu ea și ulterior să aibă o fetiță, Everyl, acum în vârstă de cinci ani.