O nouă lovitură. Cristian Cioacă, dat în judecată

Cristian Cioaca primeste o noua lovitura dupa gratii. A fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu, sotia sa, care a disparut in urma cu opt ani, iar acum trebuie sa plateasca datoriile pe care le are la intretinere.

29 iun. 2015, 06:12
O nouă lovitură. Cristian Cioacă, dat în judecată

Elodia Ghinescu si Cristian Cioaca au fost dati in judecata de Asociatia de proprietari pentru datoriile acumulate la intretinere la apartamentul din Brasov in care au locuit. Dupa ce Elodia a disparut, datoriile la intretinere au inceput sa se stranga, insa nimeni nu le-a platit, motiv pentru care s-a ajuns in instanta, potrivit cancan.ro.

Cum Elodia e oficial declarata moarta, iar Cioaca in puscarie, vecinii n-au avut cui sa ceara bani, asa ca au apelat la magistrati. In urma cu cateva zile, instanta a decis ca fostul politist trebuie sa-si achite datoriile.

„Obliga paratul sa achite reclamantei suma de 1.143,81 lei debit si penalitati. Obliga paratul sa achite reclamantei suma de 426,5 lei cu titlu de cheltuieli de judecata”, se arata in decizia instantei, care poate fi atacat cu apel.

CITEŞTE ŞI Copilul Elodiei şi al lui Cristian Cioacă, declaraţie-şoc în faţa judecătorilor