O nouă lovitură pentru Cristian Boureanu. Fostul deputat, dat în judecată de un constănţean pe care l-a accidentat cu ATV-ul

Cristian Boureanu a fost dat în judecată de un bărbat din Constanţa pe care l-ar fi accidentat grav cu ATV-ul. Totul s-a întâmplat înainte de celebrul scandal dintre Boureanu şi agentul de poliţie.

RomaniaTV.net
29 aug. 2017, 12:20
O nouă lovitură pentru Cristian Boureanu. Fostul deputat, dat în judecată de un constănţean pe care l-a accidentat cu ATV-ul

Un barbat din Constanta ii cere lui Cristian Boureanu daune morale si materiale, dupa ce fostul politician l-a accidentat destul de grav cu ATV-ul, la Mamaia, in mini-vacanta de 1 mai. 

Barbatul a povestit ca se plimba cu un ATV printr-un camping din statiunea Mamaia, cand a fost oprit de un grup de cunoscuti, in mijlocul caruia se aflau Cristian Boureanu si iubita lui. Acestia au vrut sa stie mai multe despre vehiculul cu care se plimba barbatul. La un moment dat, fara sa-i ceara voie, Boureanu a sarit pe ATV si a demarat in tromba. Actiunea s-a petrecut atat de rapid incat constanteanul nici macar n-a mai avut timp sa coboare si a ramas in spate, pe ATV.

Constanteanul i-a cerut lui Boureanu sa opreasca, insa efectul a fost contrar: politicianul a accelerat, ajungand pana la 90 Km/h. La un moment dat, acesta a efectuat un viraj brusc, iar ATV-ul s-a rasturnat de mai multe ori. Proprietarul ATV-ului a cazut si a avut mai multe rani, el avand nevoie de cateva zile de ingrijiri medicale. Intr-un final, acesta si-a scos certificat medical, iar acum l-a dat in judecata pe Boureanu.