O nouă lovitură pentru Nicolae Guţă. Narcisa a fost ACUZATĂ DE FURT într-un mall din Capitală

La nici două zile după ce a fost eliberată de magistraţi sub control judiciar, Narcisa a comis-o din nou! Aflată la cumpărături într-un mall bucureştean, soţia lui Guţă a fost acuzată de furt şi a început să jignească paznicii care au luat-o la întrebări.

31 oct. 2014, 08:21
O nouă lovitură pentru Nicolae Guţă. Narcisa a fost ACUZATĂ DE FURT într-un mall din Capitală

Narcisa lui Guţă are din nou necazuri! Aflată la shopping într-un mall bucureştean, Narcisa a fost luată la întrebări de un paznic care a suspectat-o de furt din cauza eşarfei pe care o avea pe cap şi căreia nu-i fusese scos sistemul de alarmă.

Narcisa a cedat nervos şi a început să aibă un limbaj agresiv la adresa paznicului care a luat-o la întrebări.

„Dă***n sânge de aici. Sărăcie ce eşti. Eu sunt femeia lui Guţă. Eu am nişte probleme. Am fost acuzată că am furat un batic. Eu am dat 15 milioane pe o geacă şi un batic. Fomistul ăsta munceşte un an pentru banii ăştia. Înseamnă că mi l-a pus cineva ca să-mi facă probleme, nu?”, a tunat Narcisa, potrivit spynews.ro.

Însoţită de un paznic, femeia s-a întors la magazinul din care fusese văzută ieşind cu eşarfa pe cap şi a întrebat-o pe femeia responsabilă cu supravegherea magazinului dacă a văzut-o când a intrat. Aceasta a confirmat spusele Narcisei şi aşa a scăpat cu bine din încurcătură.

Citeşte şi: Nicolae Guţă o dă pe Narcisa afară din casă. Manelistul i-a aruncat toate hainele în curte

Un scandal monstru a avut loc săptămâna trecută între femeile lui Nicolae Guţă. Potrivit România TV, Narcisa a mers în Popeşti Leordeni, cu gândul de a o pune la punct pe Beyonce de România, actuala iubită a lui Nicolae Guţă şi mama celui de-al zecelea copil al manelistului. Se pare că reglarea de conturi nu s-a făcut doar verbal, cele două luându-se la bătaie.

Dupa ce a intrat cu forta in casa lui Beyonce, a batut-o crunt si i-a sustras si cateva lucruri, Narcisa Guta a ajuns pe mana Politiei. Vineri, aceasta a fost prezentata in fata instanţei cu propunerea de arestarea preventiva.

Vineri, sotia manelistului a fost retinuta pentru 24 de ore si dusa la audieri la Politia din Popesti-Leordeni. Dupa mai bine de cinci ore de audieri, aceasta a fost scoasa cu catuse din sectie si dusa la Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu, cu propunere de arestare preventiva. Din fericire pentru ea, judecătorii au decis să fie judecată în stare de libertate

Potrivit surselor din Poliţie, Narcisa nu a mers singură acasă la Beyonce de România, ci însoţită de trei bărbaţi care i-au furat banii şi bijuteriile. Imediat după agresiune, Mădălina Dumitriu a sunat la 112.

Motivul disputei dintre femei ar fi fost un telefon pe care Narcisa l-a primit din partea lui Beyonce în care blonda l-ar fi jignit pe Alberto, băiatul Narcisei cu Nicolae Guţă.

La faţa locului a fost şi un echipaj de Poliţie care a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cum au avut loc evenimentele şi cine sunt vinovaţii.