O nouă sinucidere ŞOCANTĂ! A fost găsit decedat în baie, cu mai multe plăgi în zona gâtului

Moarte șocantă! Un medic veterinar a decedat, marţi, în baia din locuinţa sa din din localitatea Hida, ca urmare a mai multor plăgi produse prin tăiere cu un briceag, în zona gâtului, personalul medical de pe ambulanţa sosită la faţa locului încercând fără succes manevre de resuscitare.

25 mai 2016, 11:38
O nouă sinucidere ŞOCANTĂ! A fost găsit decedat în baie, cu mai multe plăgi în zona gâtului

„Poliţia a fost sesizată de personalul medical de la Ambulanţă despre faptul că un bărbat de 42 ani, din Hida, a decedat în baia din locuinţă şi prezintă tăieturi în zona gâtului. Din primele verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, în timp ce se afla în locuinţă, bărbatul s-a tăiat în zona gâtului cu un briceag. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei”, a declarat marţi, pentru Agerpres, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sălaj, Maria Cristea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Sălaj, Liviu Varga, victima a fost găsită de personalul medical în stop cardio-respirator.

„S-au încercat manevre de resuscitare timp de 35 de minute, însă nu s-a reuşit salvarea bărbatului”, a precizat sursa citată.

Bărbatul era angajat ca medic veterinar la un cabinet privat din comuna Hida. „Tot ce pot să vă spun este că era un om extraordinar, medic veterinar angajat la cabinetul privat din comună. Se pare că ar fi avut ceva probleme de depresie. Era