O nouă tendinţă. Bebeluşii sunt botezaţi cu URSITOARE

Din ce în ce mai mulţi părinţi includ în petrecerea ce urmează botezului şi momentul special în care cele trei ursitoare îl înzestrează pe cel mic cu cele mai alese daruri.

12 aug. 2014, 08:22
O nouă tendinţă. Bebeluşii sunt botezaţi cu URSITOARE

Se spune că soarta omului este hotărâtă încă de la naştere prin puterea şi darul a trei zâne-ursitoare care simbolizează naşterea, viaţa şi moartea. Sunt în număr de trei şi apar pentru a-i ursi celui mic drumul în viaţă, rolul lor fiind esenţial în trasarea destinului.

Îmbinând superstiţia figurilor mitice ale ursitoarelor cu timpurile moderne, trei hunedorence au pus pe picioare o afacere care se dezvoltă şi are de la an la an, tot mai multă cerere din partea publicului. Ele aduc magie, poveste şi emoţie în multe dintre petrecerile de creştinare a bebeluşilor hunedoreni, potrivit zhd.ro.

Ceea ce noi ne dorim să aducem este un moment emoţionant. Pe undeva se poate asemăna cu o piesă de teatru. Dacă vezi emoţie în ochii părinţilor, înseamnă că ne-am atins scopul. Este în acelaşi timp şi un moment artistic pentru invitaţi, un spectacol care să sensibilizeze lumea venită la eveniment„, a declarat Roxana Olşanschi, cea de la care a plecat iniţiativa grupului ursitoarelor.