O nouă veste tristă pentru Corina Dănilă

Fostul iubit al Corinei Dănilă, pilotul Norris Măgeanu, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu sora celebrei Catrinel Menghia, Lorena de aproape doi ani, scrie spynews.ro.

06 mart. 2015, 15:36
O nouă veste tristă pentru Corina Dănilă

În timp ce Corina Dănilă nu traversează cea mai bună perioadă, având în vedere faptul că în urmă cu câteva luni banca i-a luat casa în care locuia împreună cu fiica ei, Norris Măgeanu pare să ducă relaţia cu frumoasa campioană la atletism, Lorena Menghia, la un alt nivel. În timpul unei vacanţe, Lorena Menghia a fost surprinsă purtând pe deget un inel care pare a fi unul de logodnă. Extrem de zâmbitoare şi în compania unor prieteni, Lorena Menghia s-a fotografiat cu inelul la vedere.

Ce decizie a luat Corina Dănilă. Nimeni nu se aştepta la asta

Norris Măgeanu este cunoscut ca pilot de raliuri, dar şi ca un promotor al judeţului Argeş, în special al zonei Câmpulung Muscel. El a avut o relaţie cu Corina Dănilă, în urma căreia a venit pe lume, micuţa Rihanna, mai scrie spynews.ro.

Norris Măgeanu a mai fost cuplat în trecut şi cu Mădălina Nicolescu, o femeie la fel de celebră în zona Argeş, ea fiind fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş.