O nouă zi de doliu. Actorul s-a stins pe patul de spital, vegheat de cei dragi. Totul s-a agravat de la o banală căzătură

John Bluthal a murit 89 de ani, însă, deocamdată, nu se știe cauza morții.

RomaniaTV.net
20 nov. 2018, 18:18
O nouă zi de doliu. Actorul s-a stins pe patul de spital, vegheat de cei dragi. Totul s-a agravat de la o banală căzătură

John Bluthal, actorul devenit cunoscut după ce a dat viață personajului Frank Pickle în serialul britanic „Vicar of Dibley”, a murit la 89 de ani. Cariera lui pe scena filmului se întinde pe o perioadă de peste 60 de ani, titrează junaliștii de la BBC.

S-a așternut tăcerea și tristețea în lumea filmului internațional după ce s-a aflat că regretatul artist John Bluthal a încetat din viață. Actorul s-a stins pe un pat de spital din New South Wales, Australia. El era vegheat de rude și câțiva apropiați.

A murit în pace, alături de cei dragi. Suntem foarte triști, dar era în vârstă. Totul s-a agravat din cauza unei cazături de zilele trecute. Altfel, cred ar mai fi trăit. Fiicele lui, Lisa și Nava, au stat la capul lui”, a declarat un apropiat pentru BBC.

Fosta sa colegă, Dawn French, i-a adus un tribut, după ce auzit vestea tristă.

“Îmi amintesc de o mulțime de râsete azi. Nerușinate, obraznice, hilare. Pe curând, dragă Bluey ”, a scris actrița Dawn French pe pagina ei de Twitter.