Femei lovite într-o staţie de autobuz. Şoferul vinovat a fugit

O femeie de 72 de ani a ajuns, miercuri, la spital, după ce a încercat să ajute o altă femeie lovită de o maşină, într-o staţie de autobuz din Mediaş, judeţul Sibiu, şi a căzut în şanţ adânc de un metru. Şoferul care a lovit femeia a fugit, dar a fost prins.

RomaniaTV.net
07 mart. 2018, 11:54
Femei lovite într-o staţie de autobuz. Şoferul vinovat a fugit

Un conducător auto nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi. Acesta a acroșat o femeie care aștepta într-o stație de transport public de persoane. În cădere, femeia lovită a fost prinsă de o altă femeie în vârstă de 72 de ani, care a alunecat într-o rigolă de circa 1 metru, potrivit novatv.ro.

„Aceasta din urmă, o femeie în vâstă de 72 ani din Ațel, a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital. Imediat după producerea evenimentului, șoferul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor, fiind identificat ulterior în trafic, în municipiul Mediaș. Este vorba de un localnic în vârstă de 56 ani. Acesta va fi cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”, a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.