O pensiune din Sibiu, bântuită de fantoma fiicei foştilor proprietari. Turiştii sunt terorizaţi VIDEO

Turiştii de la o pensiune din Sibiu, terorizaţi de fantome. Oamenii care se cazează acolo sunt martorii unor femomene ciudate. Proprietarul spune că vila ar fi bântuită de fiica foştilor proprietari, îngropată de părinţi la temelia casei cînd avea 17 ani. 

29 iul. 2016, 10:44
O pensiune din Sibiu, bântuită de fantoma fiicei foştilor proprietari. Turiştii sunt terorizaţi VIDEO

Turiştii cazaţi la pensiunea din Ocna Sibiului spun că au fost martorii unor fenomene paranormale, informează România TV. Paşii ciudaţi îi trezesc în miez de noapte, iar sentimentul că sunt urmăriţi i-a încercat de cum au trecut pragul.

„Cand am intrat aici am simtit o… o ceva. Am auzit povesti care chiar m-au ingrozit. Mi se pare bizar, dar la ce cladiri am vazut pe aici poate sa fie ceva adevar”, a spus un turist. 

Citeşte şi „Am fost răpit de extratereştri”. Interviuri senzaţionale cu persoane contactate de alte civilizaţii FOTO

„Poate sa pluteasca intre cer si pamant si de aceea sunt tot felul de semne in vila, cateodata”, a spus proprietarul imobilului. 

Fantoma ar fi a fiicei foştilor proprietari. Fata s-ar fi îndrăgostit de un miner, dar părinţii s-au opus iubirii celor doi. Tânăra şi-ar fi luat viaţa, iar familia, ca s-o aibă mereu alături ar fi îngropat-o chiar la temelia casei.

Fascinat de poveste, proprietarul s-a apucat să sape în subsolul cladirii. Până acum a descoperit 3 încăperi care au fost astupate. Este convins că una ascunde sigur un sicriu.

„De sapat ar fi aici, vedeti si dumneavoastra aici, vedeti foarte clar aici, intrerupere sub forma unei usi. Este o cripta un metru pe doi metri”, a explicat proprietarul. 

Citeşte şi Fantome sau fizică pură? Clipul care a strâns peste 5 milioane de vizualizări

Ca să nu supere spiritele cu căutarile lui, proprietarul a comandat o pictură specială care o reprezintă pe fiica fostului proprietar şi care îi veghează tot timpul pe turisti.