ACCIDENT TERIBIL pe DN1: O persoană a murit şi şapte au fost rănite

Un accident rutier grav s-a produs, luni, pe DN1, în zona localităţii Bogata, pe Dealul Luduşului. În urma coliziunii dintre un autoturism înmatriculat în străinătate şi un autotren, unsprezece persoane au fost rănite, iar una a decedat.

23 iun. 2014, 11:20
ACCIDENT TERIBIL pe DN1: O persoană a murit şi şapte au fost rănite

Un accident rutier grav s-a produs luni, pe DN1, în zona localităţii Bogata, pe Dealul Luduşului. Au fost înregistrate unsprezece persoane rănite, între care patru copii, iar una decedată în urma unei coliziuni între un autoturism înmatriculat în străinătate şi un autotren, anunţă ISU Mureş.

Din primele verificări la faţa locului se pare că una dintre persoane a decedat, restul de unsprezece persoane fiind rănite şi încarcerate, scrie Agerpres.

De asemenea, alţi doi răniţi sunt în stare gravă, unul dintre aceştia fiind preluat de un elicopter pentru a fi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Târgu Mureş.

Citeşte şi Accident CUMPLIT în Timiş. Patru persoane şi-au pierdut viaţa, printre care şi doi copii

Şeful Poliţiei Rutiere Mureş, Lucian Archiudean, a declarat presei că din primele cercetări rezultă că un autoturism cu numere străine al cărui şofer a pierdut controlul volanului într-o curbă spre dreapta, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un autotren care circula regulamentar.

Citeşte şi Accident GRAV în Teleorman: Trei persoane au fost rănite după ce două dube s-au ciocnit