O ploaie de o oră a făcut ravagii în Malmo, Suedia VIDEO

O ploaie de o oră a făcut ravagii în Malmo, al treilea cel mai mare oraş din Suedia. Sute de case au rămas fără curent, iar alte câteva zeci au fost inundate. Zeci de oameni au rămas prizonieri în maşini şi autobuze după ce şoselele au fost inundate.

01 sept. 2014, 07:36
O ploaie de o oră a făcut ravagii în Malmo, Suedia VIDEO

Sute de case au rămas fără curent şi zeci de şoferi au fost blocaţi în propriile maşini după o ploaie torenţială în oraşul suedez Malmo.

Apele au paralizat traficul în oraşul suedez, iar mulţi şoferi s-au văzut nevoiţi să înoate ca să scape din maşinile lor inundate. Două autostrăzi importante din regiunea de sud a Suediei au fost închise parţial din cauza ploii extrem de puternice, iar oamenii au fost sfătuiţi să nu iasă din case până când situaţia nu se va remedia.

Mai multe curse de trenuri şi autobuze au fost anulate din cauza inundaţiilor care i-au luat prin surprindere pe locuitorii oraşului Malmo. Câteva autobuze au rămas blocate pe sub pasaje, având zeci de pasageri la bord. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru ca aceştia să poată scăpa din infernul apelor.