O poliţistă BEATĂ MOARTĂ a provocat un accident TERIBIL şi a fugit de la locul faptei

O poliţistă aflată în stare avansată de ebrietate a făcut prăpăd în Focşani. Femeia conducea maşina unui coleg, când a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un chioşc de pe trotuar. Vânzătoarea a fost grav rănită. Poliţista era în maşină cu doi colegi, toţi se întorceau dintr-un bar. Şoferiţa şi cei doi colegi aflaţi în maşină au fugit de la locul accidentului.

RomaniaTV.net
17 oct. 2014, 06:09
O poliţistă BEATĂ MOARTĂ a provocat un accident TERIBIL şi a fugit de la locul faptei

Poliţista care lucrează la serviciul Economic era beată la volan şi se afla în maşină cu alţi doi poliţişti. Cei trei au făcut câteva ture prin centrul Focşaniului, au mers de câteva ori în sens invers într-un sens giratoriu, iar apoi şoferiţa, aflată în stare avansată de ebrietate, a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-o staţie de autobuz. Bolidul pe care îl conducea a ras totul în cale şi s-a oprit într-un chioşc de ziare, în care se afla o femeie. Aceasta din urmă a ajuns la spital cu ambele picioare rupte.

Imediat după producerea accidentului, atât şoferiţa, cât şi ceilalţi doi poliţişti aflaţi în maşină au fugit de la faţa locului.

După o oră de la producerea accidentului, femeia s-a întors pentru a întreba dacă femeia din chioşc a murit, iar când i s-a spus că nu, a plecat din nou. După încă o oră s-a predat la poliţie şi, din primele informaţii, avea o alcoolemie de 0,56 la mie. Cei trei poliţişti petrecuseră toată noaptea în club, iar alcoolul a curs „gârlă”.

Poliţista băută va fi cercetată penal.