O poveste adorabilă: Un câine gigantic a adoptat o mică pisică FOTO

Un câine din rasa Akita a adoptat un pui de pisică abandonat într-un parc din sudul Floridei. Cele două animăluţe sunt acum de nedespărţit, iar căţeluşa s-a transformat într-o adevărată mămică pentru pisoi.

17 apr. 2014, 16:14

„Am auzit un zgomot ciudat când am intrat în parc. Credeam că este o pasăre. Am plimbat-o pe Lily şi la plecare am decis să investighez de unde venea zgomotul, întrucât credeam că ar putea fi o pasăre rănită. Lily are 10 ani. Aveam un magazin cu ceva probleme de securitate, aşa că fiica mea mi-a luat-o pe Lily ca să mă simt în siguranţă la servici. A făcut dresaj de bază şi apoi dresaj pentru câinii de pază. Nu a trăit niciodată cu o pisică şi nu a avut niciodată pui”, povesteşte stăpâna ei, Lorrie R.

Când investigau zgomotul ciudat, Lily a intrat într-un tufiş şi a ieşit de acolo cu puiul de pisică în gură. „Aproape am leşinat. Am ţipat la ea comanda LASĂ, iar Lily a pus pisica în faţa mea, fără să o fi rănit. Pisica era singură şi lăsată să moară în pădure”, mai povesteşte Lorrie.

Lorrie a luat-o la ea acasă şi a încercat să o hrănească, dar pisica nu era încă înţărcată. A dus-o atunci la Humane Society, crezând că o pot ajuta cu puiul. Nici asociaţia şi nici autorităţile pentru protecţia animalelor din zonă nu au vrut să ia puiul şi au spus că îl vor eutanasia dacă rămâne la ei. Humane Society a învăţat-o, însă, pe Lorrie cum să o hrănească pe mica pisicuţă şi i-au spus că o vor lua peste o lună, când îi vor putea găsi o casă.

„Spre surprinderea mea, Lily a adoptat pisica! Vine şi mă ia atunci când pisica are nevoie să mănânce şi se uită la mine pentru a se asigura că o hrănesc corect! Se înţeleg foarte bine împreună, deşi mi-a frică să le las nesupravegheate – este o diferenţă enormă de talie între ele. Cred că Lily vrea să o păstrăm pe pisicuţă, ceea ce o să se şi întâmple„, mai spune Lorrie.