Incredibil, dar adevărat: Un copil de 7 ANI a fost lovit de un METEORIT şi a supravieţuit FOTO

Un băiat de şapte ani din America se juca în curtea casei în momentul în care a fost lovit în spate de mai multe pietre ciudate. Tatăl a fost uimit de incident şi le-a arătat mai multor cercetători, aceştia ajungând la concluzia că este vorba de un meteorit.

27 nov. 2013, 09:33

Steven Lippard, un băieţel de 7 ani din Loxahatchee, Florida, se poate considera cel mai ghinionis şi în acelaşi timp norocos copil din lume. Astfel, în cursul zilei de sâmbătă el se juca în curtea casei atunci când a fost atins de un obiect ciudat în cap, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Un meteorit descoperit în Sahara este prima bucată de scoarţă marţiană găsită pe Pământ

Tatăl a cercetat zona după ce şi-a dus copilul la spital descoperind mai multe fragmente de rocă ciudate pe care le-a arătat ulterior cercetătorilor de la universitatea Florida Atlantic. În urma mai multor teste aceştia au ajuns la concluzia că este vorba despre un meteorit picat din cer, pietrele îndeplinind toate criteriile unui astfel de obiect. Copilul a avut noroc că acesta era de mici dimensiuni. Chiar şi aşa, el a ajuns la spital cu mai multe răni grave, având nevoie de numeroase copci. 

Citeşte şi Ruşii vor măsuri care să evite o APOCALIPSĂ după ce o bucată URIAŞĂ de meteorit a fost scoasă din lac