O prostituată care a făcut sex cu vicepremierul rus pe un iaht are probleme. Ce a spus despre implicarea Rusiei în alegerile din SUA

Procesul împotriva unei dame de companie de origine belarusă, judecată marţi în Thailanda, a suscitat interesul presei internaţionale. 

RomaniaTV.net
17 apr. 2018, 09:20

Interesul a apărut după ce această prostituată de lux care a frecventat elita politică rusă a dat asigurări că are dezvăluiri de făcut cu privire la rolul Moscovei în alegerile prezidenţiale din SUA din 2016, informează AFP, conform Agerpres.ro

Anastasia Vaşukevici, manechin mai cunoscut sub pseudonimul Nastia Rîbka, a fost arestată la sfârşitul lui februarie alături de nouă cetăţeni străini care organizau ‘cursuri de formare sexuală’ în staţiunea balneară Pattaya.

Procesul împotriva tinerei femei a atras atenţia, deoarece aceasta era o damă de companie de lux, judecată în Rusia sub acuzaţia că l-a filmat pe Serghei Prihodko, vicepremier rus, pe un iaht al miliardarului Oleg Deripaska. Imaginile video au devenit virale după ce au fost publicate de opozantul rus Aleksei Navalnîi.

Deripaska, care a avut legături cu fostul şef de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort, a negat orice legătură cu Anastasia Vaşukevici şi Aleksandr Kirillov, ‘guru al sexului’ din fruntea grupului de instruire sexuală arestat în Thailanda. Şi acesta este judecat marţi în Pattaya. În total, sunt şapte persoane audiate pe banca acuzaţiilor.