O recunoşti? Aşa arăta Carmen Iohannis înainte de Revoluţie FOTO

O fotografie de familie din arhiva unui văr primar al lui Carmen Iohannis ne dezvăluie cum arăta viitoarea primă doamnă acum mai bine de 25 de ani.

20 nov. 2014, 13:10

Fotografia a fost publicată de cotidianul Zi de zi, care a găsit-o în arhiva lui Vasile Lăzurcă, văr primar cu Carmen Iohannis. Vasile Lăzurcă (71 de ani) trăieşte în satul Sântu, la vreo kilometri de oraşul Reghin. El a povestit cum s-au cunoscut Carmen şi Klaus Iohannis şi a lăudat calităţile de gospodar ale acestuia.

Mioara Roman îi face o descriere IMPRESIONANTĂ Primei Doamne, Carmen Iohannis

„Carmen a fost profesoară la „Gheorghe Lazăr” şi el a fost profesor tot acolo, de fapt acolo s-au şi cunoscut. Verişoara mea s-a născut la Sibiu, dar tatăl ei s-a născut la noi în sat şi mama ei în Cozma, peste deal. Ei au fost cinci fraţi, patru băieţi şi o fată. Toţi sunt trecuţi la cele veşnice, el era cel mai tânăr. Mai demult veneau în vizită pe aici. Klaus Iohannis a fost şi el, dar de puţine ori, de vreo trei ori a fost în Sântu”, a spus Vasile Lăzurcă.

Despre fotografia care o înfăţişează pe Carmen Iohannis în tinereţe, acum mai bine de 25 de ani, Vasile Lăzurcă explică de ce nu apare şi klaus Iohannis în ea, scrie obiectiv.info.

„Klaus nu apare în poză, pentru că a făcut-o chiar el”, spune moş Vasile. 

CITEŞTE ŞI Părinţii lui Klaus Iohannis, primele declaraţii în presa germană despre noul preşedinte al României