O româncă, cea mai bună creatoare de modă din Spania VIDEO

Creatoarea Tina Olari, care la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut devenea cunoscută la nivel internațional după ce a îmbrăcat-o pe câștigătoarea concursului de frumusețe Miss World 2015, Mireia Lalaguna, va primi premiul "Degetarul de aur" pentru cel mai bun designer din Spania în anul 2015, devenind, astfel, primul român căruia i se acordă această distincție.

07 feb. 2016, 08:04
O româncă, cea mai bună creatoare de modă din Spania VIDEO

Premierea va avea loc la Madrid, pe 19 februarie, și la eveniment vor fi prezente cele mai cunoscute nume din lumea modei iberice, precum și personalități publice din Spania, potrivit Agerpres.

Este o imensă fericire. Să fii apreciat de cei din țara ta este minunat, dar să fii recunoscut la nivel înalt în țara de adopție este mai mult decât o satisfacție. Sunt atât de încântată!„, a declarat Tina Olari.

Premiile „Degetarul de aur” se acordă începând cu anul 2008 pentru cei mai talentați designeri spanioli, cele mai bune modele feminine și masculine, publicații de modă și cele mai bine îmbrăcate vedete din Regatul spaniol.

Bistrițeanca Tina Olari (41 ani) s-a stabilit în urmă cu patru ani în Spania, în Barcelona, unde și-a continuat pasiunea pentru modă și a deschis un atelier de creație.

Rochiile sale au reușit să impresioneze, astfel că, în 2015, Tina Olari a fost numită președinte al juriului concursului Miss World Barcelona, câștigat de Mireia Lalaguna. Tina a devenit, astfel, designer oficial al celei care urma să câștige, în același an, nu doar titlul de Miss World Spania, ci și marele premiu al acestui concurs internațional, desfășurat în luna decembrie în China.