O româncă de 39 de ani, găsită moartă în Germania

Durere imensă, întrebări fără răspuns, dar şi o dorinţă imensă de a afla adevărul sunt stările care macină o familie din localitatea buzoiană Măteşti, după ce fiica lor, în varstă de 39 de ani, a fost gasită decedată, în casa în care locuia în Dortmund, Germania.

RomaniaTV.net
29 iul. 2015, 10:38
O româncă de 39 de ani, găsită moartă în Germania

Femeia, care a murit în condiţii suspecte, suferea de diabet şi ducea o viaţă grea alături de concubinul turc cu care avea o fetiţă. Rudele ei vor să afle mai presus de orice care este cauza morţii acesteia.

Liliana Rusu avea 39 de ani, iar în urmă cu 7 ani a plecat din localitatea buzoiană Măteşti, la muncă, în Germania. Femeia s-a instalat in oraşul Dortmund, unde a lucrat uneori cu acte în regulă, alteori nu.

Joia trecută, familia Lilianei a primit o veste cumplită. Poliţiştii i-au anunţat părinţii şi fratele că femeia a fost găsită fără viaţă în casă, după ce timp de zece zile nimeni nu o mai văzuse.

Familia Lilianei a făcut eforturi uriaşe pentru a strânge, într-un timp scurt, suma de 3.000 de euro, necesară pentru repatrierea trupului neînsufleţit al femeii.

”A fost bolnavă de diabet, de la vârsta de 18 ani, şi poate că a făcut o comă diabetică ori s-a sinucis sau poate că a fost omorâtă de cineva, pentru că trăia în concubinaj cu un turc şi avea o avea o viaţă grea cu el. Când a sunat-o fratele, i-a explicat că s-a săturat să fie la mila vecinilor, să doarmă prin parc. Căuta să facă rost de bani pentru insulină. De un an şi ceva a întrerupt orice legătură cu familia”, a declarat  Zenovia Lupu, cumnata Lilianei, scrie stiridebuzau.ro