O româncă, spulberată pe trecerea de pietoni, în Italia. Victima este în MOARTE CEREBRALĂ VIDEO

O tânără de 21 de ani din Galaţi a fost spulberată pe o trecere de pietoni din oraşul Cortina d’Ampezzo, Italia. Un instructor de schi a fost cel care a dat peste ea, după care a fugit de la locul tragediei. Tânăra se află acum în moarte cerebrală şi este menţinută doar de aparate.

26 ian. 2015, 07:03
O româncă, spulberată pe trecerea de pietoni, în Italia. Victima este în MOARTE CEREBRALĂ VIDEO

Loredana Gabriela Tiron lucra ca barmaniţă într-un local din oraşul Cortina d’Ampezzo, în nordul Italiei. Plecase din Galaţi acum trei ani pentru a face rost de bani. Accidentul cumplit s-a produs pe o stradă din oraş, când Loredana se ducea spre serviciu, potrivit România TV. Totul a ieşit la iveală abia acum, când medicii au anunţat că este în moarte clinică şi nu o mai pot salva.

CITEŞTE ŞI: ROMÂNI arestaţi la Roma pentru uciderea unui POLITICIAN

Tânărul care a lovit-o pe fată a dispărut imediat de la locul accidentului, iar aceasta a zăcut minute în şir în stradă, scrie presa italiană. Un martor a chemat poliţia şi ambulanţa.

Tânărul care a lovit-o cu maşina, instructor de schi în zonă, s-a ales cu dosar penal şi este cercetat. Anchetatorii l-au găsit după aproape o zi de căutari. I-au descoperit maşina parcată în faţa casei şi bucăţile de plastic rămase pe asfalt, în urma accidentului. La audieri, bărbatul a negat categoric că ar fi accidentat pe cineva.

VEZI ŞI: Româncă terorizată în Marea Britanie. Ce i-au făcut localnicii VIDEO