O româncă ucisă în Spania pe 4 ianuarie nu a fost repatriată nici acum, chiar dacă rudele au plătit pentru asta

Coşmar fără sfârşit pentru o familie din Galaţi, după ce o rudă de-a lor a fost ucisă în Spania. Femeia a fost asasinată de iubitul gelos. Oamenii au mers la Madrid şi au plătit 4.000 de euro ca să o aducă acasă, dar nici acum, la mai bine de o lună, nu o pot înmormânta. Trupul nu a fost încă repatriat.

13 feb. 2016, 08:41

Mariana se stabilise în Spania de 14 ani, informează România TV. Lucra la un call center şi trimitea bani acasă la Galaţi pentru fiul, fraţii şi mama ei. Avea un iubit albanez de care s-a îndrăgostit acum 10 ani, însă bărbatul era foarte gelos. Pe 4 ianuarie, individul s-a dezlănţuit şi a strangulat-o. Familia a aflat de crimă de pe Facebook.

Citeşte şi Clopotniţa unei biserici vechi din Spania s-a prăbuşit sub privirile îngrozite ale trecătorilor VIDEO

„S-a întâmplat o nenorocire. Charlie a omorât-o pe mama ta. Direct aşa a scris. Am hotârât să plec după ea în Spania. Nu ne-a anunţat nimeni, nu ne-a anunţat ambasada, nu ne-a anunţat nimic. Am plătit acolo 4000 de euro şi după ce am plătit a zis să aşteptăm 4-5 zile că vine”, a declarat fiul victimei. Deşi fratele Marianei a făcut toate formalităţile pentru repatriere, trupul ei nu a fost trimis acasă nici acum.

„El era o persoană foarte geloasă şi de aici porneau de fiecare dată certurile”, a mai spus fiul vctimei. Mama Marianei a cumpărat chiar şi hainele pentru înmormântare şi aşteaptă să-şi îngroape copila.

Citeşte şi Zeci de români, arestaţi în Spania pentru furt de cupru

„Ea suna zilnic de trei, patru ori pe zi şi vorbea meru cu noi. Am avut o presimţire, că nu mai puteam. Eu asta aştept, că nu îmi ajunge copilul acasă. Am pregătit şi masa întinsă, numai să apară acasă”, a declarat mama femeii moarte. 

Criminalul s-a predat autorităţilor imediat ce a ucis-o pe româncă.