O şcoală şi o stradă din Olt vor purta numele lui Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor are rădăcinile în judeţul Olt. Bunicii şi tatăl său au trăit în satul Cherleşti Deal, care aparţine de comuna Teslui. Consilierii Locali ai comunei au aprobat, vineri, un proiect de hotărâre prin care şcoala generală şi o stradă din Teslui să poarte numele lui Vadim Tudor.

18 sept. 2015, 17:57
O şcoală şi o stradă din Olt vor purta numele lui Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a fost de foarte multe ori în comuna natală, Teslui, din Olt, unde avea rude și mulți prieteni. Dovadă că, la înmormântarea sa au fost prezente mai multe persoane printre care și preoții Mirel Tumacu (tată și fiu).

La inițiativa fostului edil al comunei Teslui, Vasile Ciripuș, dar și a lui Mihăiță Lăzărescu, actualul primar, Consilierii Locali au aprobat, vineri, un important proiect de hotărâre: Școala Generală I-VIII din Teslui și o stradă vor purta numele „Corneliu Vadim Tudor”, potrivit gazetaoltului.ro.

Fondatorul Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, a fost înmormântat, joi, la Cimitirul Ghencea Civil, cu onoruri militare, la procesiunea religioasă participând zeci de simpatizanţi PRM, dar şi politicieni, printre care Nicolae Văcăroiu, Codrin Ştefănescu şi Gheorghe Funar.

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viaţă, luni, 14 septembrie, la vârsta de 65 de ani.

CITEŞTE ŞI: Ce se va întâmpla cu „România Mare” şi „Tricolorul”. Fiica lui Vadim Tudor a făcut ANUNŢUL