O şefă din Ministerul Agriculturii a ACCIDENTAT MORTAL o femeie

O directoare din Ministerul Agriculturii a accidentat mortal o femeie pe un drum din judeţul Vrancea, potrivit România TV. Victima traversa strada în apropierea trecerii de pietoni, când a fost lovită în plin de directoare.

02 nov. 2013, 15:13
O şefă din Ministerul Agriculturii a ACCIDENTAT MORTAL o femeie

Tragedia s-a produs, vineri, în jurul orei 18.00, pe DN 2 E85, pe raza comunei Obrejiţa, potrivit monitorulvn.ro. Victima se afla în apropierea unei treceri de pietoni, în momentul în care a fost acroşată de un autoturism condus de o farmacistă din Iaşi, care este şefa Laboratorului Central pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor din cadrul Ministerului Agriculturii.

Victima, în vârstă de 55 de ani, din Obrejiţa, a decedat pe loc. Medicii care au ajuns la locul accidentului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.  

Din primele cercetări a reieşit că femeia accidentată a traversat strada prin apropierea trecerii de pietoni. Şoferiţa şi un alt conducător auto, care circula în spatele său, susţin că femeia decedată traversa strada prin loc nepermis. În timp ce cei doi susţin că ar fi vorba despre o traversare neregulamentară, soţul victimei, care era şi el în zonă, le-a declarat poliţişţilor că soţia sa traversa strada pe marcajul pietonal împreună cu el.

„Din primele verificări a rezultat că evenimentul rutier s-a produs în apropierea trecerii de pietoni. În urma acestuia a rezultat decesul unei femei, din Obrejiţa, care se deplasa în calitate de pieton. A fost întocmit un dosar penal de cercetare, urmând a se stabili cu exactitate modul de producere a accidentului şi vinovăţia”, a declarat inspectorul principal Săndel Stoica, din cadrul Serviciului Rutier Focşani.

CITEŞTE ŞI: Accident grav la Iaşi. O femeie a murit, prinsă între două maşini