O şoferiţă a făcut praf o ambulanţă aflată în misiune, apoi a fugit de la locul accidentului VIDEO

O şoferiţă, care nu a acordat prioritate, a răsturnat o ambulanţă SMURD care se afla în misiune. Incidentul s-a petrecut în Constanţa. După ce a lovit ambulanţa, şoferiţa vinovată a fugit. Proprietara maşinii a fost extrem de deranjată că a fost întrebată de ce a fugit de la locul accidentului după ce a rănit trei paramedici. Nu au stat prea mult pe gânduri: a înjurat jurnaliştii, apoi i-a îmbrâncit. 

28 aug. 2014, 09:36
O şoferiţă a făcut praf o ambulanţă aflată în misiune, apoi a fugit de la locul accidentului VIDEO

O şoferiţă în vârstă de 38 de ani a provocat un accident rutier în Constanţa. Femeia nu a acordat prioritate unui SMURD care se afla în misiune având semnalele luminoase și acustice în funcțiune și s-au ciocnit, potrivit reporterntv.ro. În urma coliziunii, cei trei paramedici care se aflau în SMURD au fost răniți și transportați la Spitalul Județean de Urgență Constanța pentru îngrijiri medicale.

Proprietara maşinii a fost extrem de deranjată atunci că a fost întrebată de jurnalişti de ce a fugit de la locul accidentului după ce a rănit trei persoane. Nu a stat prea mult pe gânduri: a înjurat jurnaliştii, apoi i-a îmbrâncit.

CITEŞTE ŞI: ACCIDENT GRAV pe DN1. O persoană, GRAV RĂNITĂ