O şoferiţă, AMENINŢATĂ CU PISTOLUL în trafic, în Capitală. Vezi IMAGINILE de la conflict

O şoferiţă a sesizat, vineri, Poliţia Capitalei după ce a fost ameninţată în trafic cu pistolul de un şofer, după un conflict în trafic. 

28 iun. 2013, 07:10
O şoferiţă, AMENINŢATĂ CU PISTOLUL în trafic, în Capitală. Vezi IMAGINILE de la conflict

O femeie a sunat, vineri dimineaţa, la apelul unic de urgenţă 112 şi a spus că a fost ameninţată în trafic de un şofer. Femeia le-a spus oamenilor legii că se afla în coloană, la semafor, în apropierea intersecţiei bulevardelor Alexandru Averescu şi Mărăşti, iar la un moment dat un autoturism ar fi vrut să depăşească pe linia de tramvai.

„În această manevră de depăşire ar fi acroşat autovehiculul femeii care staţiona la semafor. Şoferul autovechiculului a coborât să  discute cu dânsa, ar fi devenit recalcitrant, spune dânsa că la un moment dat ar fi scos şi un pistol cu care ar fi ameninţat-o, după care ulterior s-ar fi suit în maşină şi ar fi plecat de la faţa locului”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae.

Mai mulţi poliţişti s-au deplasat la faţa locului pentru a efectua cercetări şi a încerca să-l identifice pe presupusul suspect.

Citeşte şi Răzbunare inconştientă: Un tânăr a vrut să calce cu maşina o tânără cu care se ciocnise în trafic