O şoferiţă de 70 de ani, fără permis, a condus o maşină cu numere false şi a provocat un accident grav

Accident incredibil în Timişoara. O femeie în vârstă de 70 de ani a provocat un grav accident rutier după ce s-a urcat fără permis la volanul unei maşini cu numere de înmatriculare false.

RomaniaTV.net
16 oct. 2017, 09:12
O şoferiţă de 70 de ani, fără permis, a condus o maşină cu numere false şi a provocat un accident grav

Accidentul s-a produs după ce şoferița de 70 de ani nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar dinspre Lugoj spre Buziaș.

Potrivit lugojinfo.ro, martorii au povestit că autoturismul condus de bătrână s-a rotit de două ori pe șosea, șoferița fiind aruncată afară din mașină, în șanț.

Două echipaje medicale și unul de pompieri s-au deplasat la locul accidentului. Şoferița vinovată a fost transportată la spital, în timp ce șoferul celuilalt autovehicul implicat a fost rănit ușor.

Conform IPJ Timiș, femeia de 70 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar mașina pe care o conducea avea numerele de înmatriculare „împrumutate” de la alt automobil. Bătrâna s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără permis și punerea din circulație a unui autovehicul neînmatriculat și cu numere de înmatriculare false, dar și pentru vătămare corporală din culpă.