O şoferiţă de TIR româncă a fost găsită moartă în cabina maşinii, într-o benzinărie din Italia. Femeia a murit la volan FOTO

Tragedie în italia! O şoferiţă de TIR în vârstă de 33 de ani din România a fost găsită moartă chiar în cabina autocamionului. Femeia a lăsta în urmă doi copii şi un soţ care sunt devastaţi de durere. 

26 mai 2018, 05:30
O şoferiţă de TIR româncă a fost găsită moartă în cabina maşinii, într-o benzinărie din Italia. Femeia a murit la volan FOTO

Gabriela Aiban, o șoferiță de TIR în vârstă de 33 de ani din Jibou, județul Sălaj, a fost găsită fără suflare într-o benzinărie din Italia, scrie observator.tv. Tragedia s-a petrecut, joi, într-o benzinărie din localitatea Imperia, situată în apropierea graniței cu Franța.

Citeşte şi O femeie a fost găsită moartă la volanul maşinii sale. Ce le-a declarat soţul poliţiştilor

Apropiații Gabrielei au anunțat, pe Facebook, că femeia, mamă a două fetițe, a oprit camionul în benzinărie și a murit la volan. 

Românca lucra pentru o firmă din Baia Mare, din septembrie 2017, după ce timp de trei ani condusese un camion pentru o firmă din Ungaria.

Gabriela Aiban a lăsat în urmă 2 fetițe, una de 13 ani și cealaltă de 11 ani, care locuiesc in orașul Jibou împreună cu tatăl lor.

„Gabriela nu va mai reveni niciodată la fetițele ei, nu le va mai îmbrațișa, săruta sau alina. Nimic nu va înlocui mama pe care ele au pierdut-o. Sora Gabrielei o definește ca fiind o luptatoare, un om puternic și plin de viata, care a plecat pe drumuri să își ajute familia ca orice alt om care doreste să asigure un trai decent celor dragi”, scriu apropiații pe Facebook.

Aceștia lansează și un apel pentru întrajutorarea familiei Gabrielei.