ACCIDENT: O şoferiţă fără permis de 25 de ani a omorât un cetăţean coreean

Un coreean a murit într-un accident rutier în Constanţa, după ce şoferiţa, care nu avea permis, a pierdut controlul volanului. Angelica Băduică, de 25 de ani, conducea un Logan pe DN 39, dinspre Tuzla către Mangalia. La un moment dat, între localităţile Tuzla şi Costineşti, din cauza lipsei de experienţă, şoferiţa a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi a intrat direct într-un copac.

05 mart. 2014, 12:23
ACCIDENT: O şoferiţă fără permis de 25 de ani a omorât un cetăţean coreean

În urma impactului extrem de violent, pasagerul din dreapta faţă, un cetăţean coreean, Hang Gu Park, de 38 de ani, a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, informează cugetliber.ro. În accident a fost rănită şi şoferiţa, dar şi un copil de opt ani, aflat pe bancheta din spate.

Citeşte şi Accident teribil: O bătrână a pierdut controlul volanului şi a rănit 26 de persoane VIDEO

Aceştia au fost transportaţi la spital, unde au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă se află în afara oricărui pericol. Poliţiştii rutieri ajunşi la faţa locului au constatat că şoferiţa nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Oamenii legii au întocmit un dosar penal în acest caz.

Citeşte şi DESCARCERARE în DIRECT. Cum este scoasă o femeie din Matiz, după ce a intrat în plin într-un camion

Accidentul a avut loc marţi după amiază.