O studentă din Cluj a inventat bomboanele împotriva cancerului. Drajeurile sunt bune şi pentru diabetici

Ioana Oprea, studentă la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, a inventat un tip de bomboană care are efect împotriva cancerului.

23 mai 2017, 18:37
O studentă din Cluj a inventat bomboanele împotriva cancerului. Drajeurile sunt bune şi pentru diabetici

Ioana Oprea, studentă în anul 3 la USAMV Cluj-Napoca, a declarat că înlocuirea dulciurilor zilnice cu astfel de alimente sănătoase, obţinute doar din plante naturale, are un aport benefic pentru sănătatea oamenilor pe termen lung.

Drajeurile Candy Shield sunt sănătoase, fără zahăr, cu adaos de îndulcitor natural, extras din ştevie, pudră de afine şi de turmeric. Am ales afinele şi turmericul pentru proprietăţile lor antioxidante foarte bune şi hepatoprotectoare. În plus, am demonstrat prin studii de laborator că extractul de turmeric distruge celulele canceroase şi inhibă dezvoltarea acestora.

Consider că sunt alimente ale viitorului, deoarece, dacă sunt introduse în alimentaţia noastră, în special a copiilor, pot preveni, în timp, dezvoltarea bolilor tumorale, hepatice, a celor celor cardiovasculare, dar sunt bune şi pentru persoanele cu diabet. Înlocuirea dulciurilor zilnice cu astfel de alimente sănătoase, obţinute doar din plante naturale, are un aport benefic pentru sănătatea noastră pe termen lung„, a spus Ioana Oprea.

Potrivit acesteia, este indicat ca drajeurile să fie consumate de către copii, până la 4 – 5 pe zi, dar şi de persoanele cu diverse afecţiuni, care pot consuma o cantitate dublă. Drajeurile sunt bune şi pentru diabetici sau pentru cei care suferă de boli cardiovasculare.