O studentă la medicină, în comă. Medicii nu reuşesc să-i pună un diagnostic

O tânără din Galaţi şi-a dorit să studieze medicina, dar nimeni n-a mai putut să o salveze pe ea. Fata a intrat în comă, după ce a făcut un accident vascular cerebral. Medicii au presupus că ar fi vorba de o malformaţie la creier.

25 feb. 2015, 10:16
O studentă la medicină, în comă. Medicii nu reuşesc să-i pună un diagnostic

Lica are 24 de ani şi este studentă la medicină. Familia ei nu înţelege ce anume a răpus-o pe fata care acum se află în comă. Tânăra a fost tratată în şase spitale şi nici acum nu are un diagnostic complet, precis. Colegii şi familia pregătiseră toate actele, pentru ca fata să fie transferată la un spital din Turcia. Luni, tânăra a făcut convulsii. Şi-a strigat pentru ultima oară sora, apoi, a intrat în comă.

Medicii de la Spitalul Fundeni i-au făcut o tomografie şi au descoperit că tânăra a făcut un accident vascular. Creierul ei a fost inundat de sânge. Doctorii nu şi-au dat seama de ce s-a întâmplat asta, doar au presupus că ar fi vorba de o malformaţie la creier.

Boala încă necunoscută a studentei i-a unit pe colegii ei de la Medicină. Tinerii vor să tragă un semnal de alarmă: sistemul medical are lipsuri şi, uneori, te tratează când e prea târziu.

CITEŞTE ŞI: O fată de 11 ani, ÎN COMĂ după un STRĂNUT. Vezi cum a fost posibil