O tânără s-a razbunat teribil pe iubitul care ar fi înşelat-o. A avut parte de o mare surpriză

O tanara din China, convinsa ca iubitul ei o insala, s-a grabit sa se razbune pe el intr-un mod clasic: distrugandu-i masina.

26 mart. 2015, 12:14

Li Tan nu a stat mult pe ganduri cand a crezut ca iubitul ei are o aventura si i-a tapetat masina cu absorbante, scrie protv.md. Dupa ce tanarul in varsta de 24 de ani nu s-a intors acasa la ora la care promisese, Li s-a infuriat si i-a vandalizat autoturismul.

Citeşte şi Umilinţa MAXIMĂ. Ce a păţit un timişorean care şi-a înşelat iubita FOTO

Iubitul fetei planuia insa sa-i faca o petrecere-surpriza de ziua ei, asa ca a ramas la un prieten pentru a pune la punct toate detaliile.

O prietena a lui Li a povestit ca tanara a fost orbita de gelozie: „I-am spus sa mai astepte sa vada ce explicatie ii da el, dar nu a vrut sa asculte. Era convinsa ca o insala. A facut-o sa se simta mai bine faptul ca i-a distrus masina”.

Citeşte şi RĂZBUNAREA unei IUBITE ÎNŞELATE. Ce i-a făcut PARTENERULUI de DOI ANI după ce i-a găsit Facebook-ul deschis

Mandra de fapta ei, Li a publicat imaginile cu masina si pe internet: „Exact! Eu am facut asta”, a scris tanara in dreptul fotografiilor. Cand s-a intors acasa si si-a gasit masina inchiriata plina de absorbante, tanarul a reactionat cu calm si i-a explicat iubitei sale adevaratul motiv pentru care intarziase.