O tânără crescută la casa de copii dă o lecţie de UMANITATE. Află gestul IMPRESIONANT făcut de aceasta

O tânără de 27 de ani, care a crescut la casa de copii şi îşi câştigă pâinea măturând străzile din Craiova, dă un exemplu demn de admirat. Femeia a găsit pentru a treia oară un portofel cu bani într-o parcare. Şi tot pentru a treia oară a dus portofelul plin cu bani la poliţie.

22 feb. 2014, 07:27
O tânără crescută la casa de copii dă o lecţie de UMANITATE. Află gestul IMPRESIONANT făcut de aceasta

Brânduşa a crescut la casa de copii. Pentru că are un uşor handicap, singurul loc de muncă pe care l-a găsit, a fost cel la salubritate. Până acum, a găsit pe stradă trei portofele pline cu bani, telefoane mobile şi carduri bancare. De fiecare dată, s-a dus cu obiectele direct la poliţie. Oamenii legii au gasit păgubiţii si i-au chemat la secţie. Niciunul nu mai spera sa îşi recupereze banii.

Este un caz rar, aproape unicat să găseşti portofelul, să mai găsesşti şi 5 milioane în el. Vreau să îi mulţumesc doamnei, este un exemplu pentru toată lumea. În situaţia dansei nimeni nu cred că ar fi făcut asta„, a declarat proprietara portofelului.

Este un exemplu de spirit civic deosebit care ar trebui urmat de toţi cetăţenii din Dolj pentru a promova spiritul civic şi bunăvoinţa pe care trebuie să o avem fiecare„, a declarat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Tânăra câştigă lunar 700 de lei şi 20 de tichete de masă. Stă cu chirie şi banii abia îi ajung de la o lună la alta.