O tânără de 21 de ani şi-a omorât iubitul după ce a intrat dezbrăcat în jacuzzi cu alte fete în ciuda ameninţărilor ei

Demi Harris şi-a ucis iubitul după o ceartă aprinsă, întreţinută cu  mult alcool.

RomaniaTV.net
23 oct. 2018, 17:41
O tânără de 21 de ani şi-a omorât iubitul după ce a intrat dezbrăcat în jacuzzi cu alte fete în ciuda ameninţărilor ei
Demi Harris l-a ucis pe iubitul ei în vârstă de 39 de ani după ce acesta a intrat în jacuzzi cu alte fete. Totul s-a întâmplat la o petrecere organizată chiar acasă la victimă. Fata l-a înjunghiat în repetate rânduri în abdomen pe partenerul ei după ce, spune ea, ar fi umilit-o în public.  
Se pare că bărbatul a intrat în apa în care se aflau deja alte două fete, în ciuda avertismentelor iubitei lui. „Chiar ai de gând să te dezbraci de faţă cu ele? Sa nu îndrăzneţti să faci asta!”, striga ea la Chris. Bărbatul a tras-o şi pe ea în apă în încercarea de a o distra, fdar tânăra nu a gustat deloc gulma şi a turnat o sticlă de clor în piscină şi a oprit muzica pentru a opri distracţia, relatează dailymail.co.uk. 
 
Toţi invitaţii au plecat acasă, mai puţin o fată care a găsit-o pe Demi strigând „Ce am făcut? L-am înjunghiat, dar am fost nevoită. O să moară, o să moară!”, în timp ce bărbatul ei se zbătea pe podea între viaţă şi moarte. 
 
Tânăra a fost arestată şi găsită vinovată de uciderea iubitului ei, în icuda încercărilor de a-i convinge pe magistraţi că l-a omorât în legitimă apărare.