O tânără de 27 de ani A MURIT ÎN CHINURI după o GREŞEALĂ URIAŞĂ a MEDICILOR

O tânără în vârstă de 27 de ani a murit în chinuri groaznice, după o gafă de proporții a medicilor. Femeia a decedat după câteva zile în care s-a chinuit, a avut convulsii și dureri, deşi doctorii i-au administrat nu mai puțin de 52 de medicamente.

08 apr. 2018, 12:54
O tânără de 27 de ani A MURIT ÎN CHINURI după o GREŞEALĂ URIAŞĂ a MEDICILOR

Ekaterina, o tânără din Rusia, a ajuns la Spitalul Ulyanovk din Moscova, unde mai fusese de câteva ori, pentru un tratament de rutină. Atunci când i s-a injectat substanța, ea a intrat în convulsii. Ar fi trebuit să primească o substanță salină, dar medicii au încurcat medicamentul și i-a injectat formalină, care este folosită pentru îmbălsămare, pentru că previne descompunerea.

Tânăra a suferit dureri îngrozitoare și convulsii puternice timp de două zile, apoi a intrat în comă. A fost conectată la aparate, la un moment s-a trezit din comă, însă la scurt timp a murit după ce mai multe organe au fost distruse de substanța care-i fusese injectată în vene.

Un adolescent de 17 ani din Sinaia a fost găsit mort din cauza unei supradoze

Galina Baryshnikova, mama fetei, i-a acuzat pe medici de crimă: „Picioarele i se mișcau, avea convulsii, tot corpul se agita. I-am pus șosete, apoi o rochie, apoi o pătură, dar ea tremura tare, nici măcar nu pot descrie… Nici un doctor nu a venit să o vadă, deși ieșise din operație, își revenise din anestezie. Nu am avut nicio idee că era formalină. Și ei știau foarte bine că i-au băgat în corp o otravă, și nu au făcut nimic pentru a ajuta apoi… Cei care au efectuat operația au știut că au infuzat ceva greșit. Ar fi trebuit să ia măsuri urgente, dar nu au făcut-o, nu au făcut nimic”.

„A avut loc o greșeală medicală. Ea este în comă acum, inima, plămânii și ficatul au încetat să mai funcționeze”, a spus medicul șef.

Ekaterina a fost înmormântată pe 7 aprilie, iar o investigație penală este acum în curs de desfășurare.