O tânără din Argeş, jefuită de 150.000 de euro de iubitul cu 11 ani mai mic

O tânără din Argeş a rămas fără bunuri care valorau circa 150.000 de euro, după ce iubitul şi fosta lui soţie au jefuit-o. Când a mers să le recupereze, femeia a fost bătută şi ameninţată cu moartea. 

24 feb. 2017, 06:59
O tânără din Argeş, jefuită de 150.000 de euro de iubitul cu 11 ani mai mic

Tânărul de 26 de ani şi femeia, cu 11 ani mai mare, s-au cunoscut în urmă cu un an. Deşi nu locuiau împreună, individul a reuşit să o convingă să-i dea o cheie de la apartamentul ei. Într-o noapte, când femeia nu era acasă, a mers cu fosta lui soţie şi au furat bijuterii şi genţi de firmă în valoare de 15.000 de euro, potrivit România TV.

„Cu câteva zile înainte să se întâmple acest necaz, sora mea mi-a povestit că iubitul ei i-a cerut nişte bani şi i-a zis că nu îi are deocamdată. De asta a recurs la gestul ăsta. A furat bunuri în valoare de circa 15.000 de euro”, a declarat fratele victimei.

Individul a sunat-o apoi pe iubita jefuită şi i-a spus că a plecat la plimbare cu maşina ei de 100.000 de euro, dar a fost urmărit de poliţie şi a fost nevoit să abandoneze autoturismul într-o pădure. I-a cerut să se întâlnească acolo pentru a recupera maşina. Când a ajuns, femeia jefuită a mai avut o surpriză. „S-a dus într-o pădure şi soţia lui era în spate. A început să o lovească, să o ameninţe. A zis că-i aruncă cu acid pe faţă”, a mai spus fratele victimei.

Când a reuşit să scape, femeia s-a dus direct la poliţie.”Poliţiştii au identificat un tânăr de 26 de ani bănuit de săvârşirea de furt şi conducerea unui auto fără permis de conducere. Poliţiştii au recuperat bunuri în valoare de peste 150.000 de euro”, a declarat un poliţist.

Femeia şi-a recuperat toate bunurile furate. Recent, ea se întorsese din Emiratele Arabe Unite, unde ar fi avut o relaţie cu un bărbat foarte înstărit.