O tânără din Constanţa, bătută de un elev în curtea Colegiului Naţional de Arte. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţiştii fac cercetări pentru loviri sau alte violenţe în cazul unei tinere de 25 de ani, agresate miercuri în curtea Colegiului Naţional de Arte "Regina Maria" din Constanţa de un elev al acestei unităţi de învăţământ. Victima nu a depus deocamdată plângere la poliţie, dar are un termen de trei luni să facă acest lucru.

01 nov. 2018, 08:57
O tânără din Constanţa, bătută de un elev în curtea Colegiului Naţional de Arte. Poliţia a deschis o anchetă

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, joi dimineaţă, conducerea Colegiului Naţional de Arte a pus la dispoziţia poliţiştilor imagini de pe camerele de supraveghere ale unităţii de învăţământ. După vizionarea înregistrărilor, a fost identificat un elev al liceului, care loveşte o tânără aflată în curtea unităţii de învăţământ.

Poliţiştii constănţeni au început cercetările pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, potrivit news.ro.

Tânăra agresată are termen trei luni pentru a depune plângere la poliţie, iar deocamdată nu a făcut acest demers.

Conducerea Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria” a transmis, printr-un comunicat de presă, că miercuri, pe terenul de sport al unităţii de învăţământ a intrat o fostă elevă a colegiului, în vârstă de 25 de ani, care a intrat în dialog cu un grup de elevi de liceu.

„Dialogul a degenerat în conflict şi unul dintre elevi a agresat-o fizic. Persoana a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost apelat serviciul de urgenţe. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor şi a transportat persoana la spital”, se arăta în comunicat.

Conducerea şcolii a informat Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa despre acest incident şi a dispus convocarea în regim de urgenţă a consiliului clasei din care face parte elevul, pentru joi, urmând să fie stabilite sancţiunile care vor fi aplicate conform legislaţiei în vigoare.

Tânăra de 25 de ani a suferit un traumatism cranian, fiind dusă la spital pentru investigaţii medicale.