POVESTE ADEVĂRATĂ: O tânără şi-a înşelat soţul și acum a rămas însărcinată. „Habar n-am al cui e copilul”

O tânără povestește că relația ei începuse să scărțăie și l-a înșelat pe soțul ei pentru că nu se simțea împlinită.  

RomaniaTV.net
11 mart. 2018, 10:08
POVESTE ADEVĂRATĂ: O tânără şi-a înşelat soţul și acum a rămas însărcinată. „Habar n-am al cui e copilul”

Femeia mărturisește că relația dintre ea și soțul ei nu a fost mereu lapte și miere, dar că mereu au găsit o cale de împăcare. 

„Am 28 de ani, iar soțul meu 29. Suntem căsătoriți de trei ani. Într-o seară, am ieșit cu prietenele într-un club și am întânit un băiat de care m-am îndrăgostit pe loc. Am început cu mici flirturi, iar după două-trei dansuri, am plecat cu el la hotel și am făcut sex. Am făcut schimb de numere. Am făcut un test de sarcină câteva săptămâni mai târziu și a ieșit pozitiv. I-am spus soțului meu că sunt însărcinată și s-a bucurat foarte tare, dar nu sunt sigură că e al lui. Acum mi-e frică să mărturisesc pentru că mă va părăsi”, a scris femeia.

„În mod clar te afli într-o situație foarte complicată, dar nu trebuie să te panichezi. Dacă faci sex cu soțul tău în mod regulat, cred că este copilul tău. Întreabă doctorul când a fost conceput copilul și vei reuși să afli răspunsul. Dacă bebelușul este al amantului, ar trebui să vorbești despre asta, pentru că la un moment dat, el va vrea să își cunoască bebelușul”, a fost răspunsul psihologului, potrivit The Sun.