O tânără, transportată la spital după ce a căzut cu tiroliana în Parcul Lumea Copiilor din Capitală

O femeie a căzut cu tiroliana, vineri seara, în Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei, ea fiind transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni".

19 aug. 2017, 07:09
O tânără, transportată la spital după ce a căzut cu tiroliana în Parcul Lumea Copiilor din Capitală

Apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 22.00. Potrivit paginii de Facebook a USR Sector 4, o adolescentă, clienta instalaţiei, consideră că nu a fost asistată corespunzător la sosirea pe platoul inferior de către angajatul ce opera tiroliana.

În loc să o ajute, acesta ar fi tras de sfoară şi fata a căzut, lovindu-se la picior. Când a anunţat că vrea să sune la 112, operatorul tirolienei a îndemnat-o să nu sune, să se ducă acasă şi să pună gheaţă. Când a văzut că fata era hotărâtă să apeleze numărul pentru urgenţe, şi-a luat toate echipamentele, a spus că se duce la turnul din deal si se întoarce să sune el la 112. I-a dat banii înapoi (20 lei) şi a plecat – doar că nu s-a mai întors deloc! De ce oare a fugit angajatul? Oare sunt în regulă toate actele, avizele, garanţiile, certificatele legale în cazul instalaţiilor tirolienei? Ce punct de vedere or avea ITM, C.N.C.I.R., conducerea Primăriei Sector 4 etc? Ne vom interesa în detaliu privind posibile nereguli„, se arată pe pagina de socializare a formaţiunii politice.

Poliţia face verificări după ce, vineri seara, o tânără a căzut din tiroliană în Parcul Lumea Copiilor, iar, între timp, primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluţă, spune că a dat dispoziţie ca instalaţia de agrement să fie închisă. Edilul a precizat că regretă ce s-a întâmplat şi spera ca tânara care a căzut să îşi revină cât mai repede, scrie Mediafax.

Am dat dispoziţie Poliţiei Locale a Sectorului 4 să înceteze activitatea„, a precizat Daniel Băluţă.

În paralel, poliţiştii fac verificări pentru a stabili cauzele şi condiţiile care au dus la producerea accidentului. Potrivit Poliţiei Capitalei, tânara a căzut de la peste un metru înălţime de pe tiroliana amplasată în parcul din Sectorul 4.

Citeşte şi Cea mai mare tiroliană din Bucureşti, inaugurată sâmbătă în Parcul Orăşelul Copiilor. În primele două zile accesul va fi GRATUIT