O tânără vedetă vrea să fie dezvirginată de Botezatu

Cântăreaţa de muzică populară şi de manele Sorina Ceugea (21 de ani) mărturiseşte că atât de tare îl iubeşte pe Cătălin Botezatu, încât şi-ar petrece cu el prima ei noapte de amor.

20 nov. 2014, 08:55
O tânără vedetă vrea să fie dezvirginată de Botezatu

Are 21 de ani şi este considerată cea mai sexy virgină din showbizul românesc. Şi ultima. Cântăreaţa de muzică populară şi de manele Sorina Ceugea ar renunţa însă imediat la această titulatură, dar cu o singură condiţie. Bruneta a dezvoltat o obsesie pentru un cunoscut burlac autohton, pentru care ar fi capabilă de orice. Ea însăşi a mărturisit că şi-ar pierde virginitatea de bunăvoie, dacă în dormitorul ei ar ajunge Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, plăceri morbide. A vrut-o GOALĂ, printre MORMINTE FOTO

“Îl iubesc şi nu aş mai ţine cont de nimic. Este modelul bărbatului pe care mi l-aş dori mereu lângă mine, care întruneşte toate calităţile pe care eu le caut la partenerul meu”, a mărturisit Sorina.

De altfel, artista şi-a dorit atât de mult să-l cunoască pe designer, încât a participat, în urmă cu câteva luni, la castingul pentru emisiunea acestuia de la Kanal D. Sorina a trecut de preselecţii, dar, din păcate pentru ea, nu a putut fi prezentă în faza finală, scrie libertatea.ro.