O vedetă YouTube a murit. Avea numai 19 ani

Publicat: Sâmbătă, 27 Februarie 2016 18:08 // Actualizat: Duminică, 28 Februarie 2016 11:40 // Sursa: romaniatv.net

Charlotte Eades, una dintre vedetele platformei YouTube, a decedat, la vârsta de 19 ani, în urma unei lungi suferinţe, pe care de altfel a şi documentat-o şi prezentat-o pe această reţea online, potrivit theguardian.com, citat de Mediafax.

Charlotte Eades, un cunoscut vlogger (persoană care are un canal pe platforma YouTube, n.r.), obişnuia să publice clipuri video în care vorbea deschis despre lupta sa cu cancerul la creier, după ce a fost diagnosticată cu această maladie la vârsta de 16 ani.

Adolescenta a decedat, joi, la vârsta de 19 ani, după trei ani de luptă cu un cancer cerebral care nu a putut fi tratat, după cum relatează publicaţia britanică The Guardian, citat de Mediafax.

Anunţul privind decesul tinerei a fost făcut de părinţii săi, prin intermediul unui mesaj video publicat pe canalul său de pe platforma YouTube.

"Charlotte a murit liniştită (...) într-un spital din Brighton. S-a luptat până în ultima clipă a vieţii sale (...)", a spus mama acesteia.

Tânăra a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer la creier în iulie 2013 şi a început să publice clipuri video pe YouTube despre drama prin care trecea. În aceste clipuri, tânăra a vorbit deschis despre tratamentele dureroase la care a fost supusă, inclusiv radioterapie şi chimioterapie timp de cinci zile pe săptămână.

Aceasta îşi poreclise tumoarea "Terminator" şi obişnuia să vorbească sincer despre efectele secundare ale tratamentelor urmate, între care s-au numărat pierderea părului şi slăbirea auzului şi a vederii. Tânăra spera ca prin această atitudine să stimuleze discuţiile deschise despre cancer. "Sunt aici pentru a le arăta tuturor că oamenii sunt frumoşi. Îmi doresc să fiu o sursă de inspiraţie pentru toată lumea", spunea tânăra într-o descriere publicată pe canalul său de YouTube.

6 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cancer cancer cerebral cancer la creier Charlotte Eades deces vedetă vlogger Youtube
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 mar 07:20
Răspunde | Votează email 0 email
Florin
Da curs acestui anunt,si poti obtine castiguri suplimentare,daca
te alaturi echipei din care fac parte si eu.Cred in ceea ce fac si
vreau sa te motivez si pe tine,sa participi la aceasta metoda reala
de a castiga bani cu ajutorul internetului.Pentru mai multe detalii
trimite "INFO"la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
29 feb 19:33
Răspunde | Votează email 0 email
ana
INDRAZNESTE! Daca ai nevoie de un venit suplimentar esti binevenit in echipa noastra. Asiguram suportul necesar pentru a castiga bani. Mai multe detalii la adresa de email: ana_neculaes@yahoo.com
29 feb 13:32
Răspunde | Votează email 0 email
mina
Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:projectminna70@gmail.com
29 feb 10:11
Răspunde | Votează email -7 email
comi
Nou! Castiguri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem pentru toate localitatile tarii o oferta exceptionala de colaborare in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri urgente, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Cerem maxima seriozitate si dorinta de a castiga! Pentru mai multe detalii trimiteti textul INFO la : office.starbook@yahoo.com
28 feb 13:31
...pentru toată lumea”, spunea tânăra într-o descriere publicată pe canalul său de YouTube. Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/o-vedeta-d-youtube-a-murit-avea-numai-19-ani_277120.html#ixzz41SfRgF1D Related posts:...
27 feb 18:29
... Charlotte Eades, una dintre vedetele platformei YouTube, a decedat, la vârsta de 19...
1
EUR
4.6660
RON
21 Jun
noapte 19 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H