O VEDETĂ de la noi, la un pas de PARALIZIE din cauza pastilelor de slăbit

Pastilele de slăbit sunt tentante pentru multe doamne şi domnişoare care nu au timp sau chef de diete care necesită mare atenţie şi de mişcarea atât de necesară pentru pierderea din greutate. Riscurile ascunse ale acestor leacuri miraculoase sunt prea puţin cunoscute, iar o vedetă TV de la noi a ajuns chiar la un pas de paralizie din cauza acestor suplimente nutritive.

RomaniaTV.net
28 sept. 2013, 10:06

Simona Gherghe a fost la un pas să rămână paralizată din cauza unor pastile de slăbit, scrie Wowbiz.

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii Acces Direct, în care Simona Gherghe a povestit că a cumpărat pastile din farmacie, dar a renunţat la ele din cauză că îi provocau dureri de cap îngrozitoare. Prezentă în studio, medicul Monica Pop i-a spus prezentatoarei că ar fi putut ajunge paralizată din cauza acestor suplimente, care conţin substanţe foarte nocive pentru organism.

„Aceste medicamente conţin otrăvuri. Acest lucru putea sa ducă la paralizia corpului. Foarte bine că te-ai oprit”, i-a spus Monica Pop Simonei Gherghe.

O tânără în vârstă de 27 de ani din Arad a decedat miercuri noapte după ce timp de o lună a încercat să scadă în greutate luând produse de slăbit. Femeia a ajuns în comă la spital, iar după o săptămână a făcut stop cardiac. Soţul femeii spune că ea nu a consultat niciun medic înainte să ia tratamentul. Ministerul Sănătăţii şi Poliţia anchetează cazul.