O vedetă îndrăgită şi-a descoperit o tumoră: „Dacă mâine nu fac operaţie…”

Recent s-a aflat ca, viata unei interprete din Rusia este in mare pericol, artista a descoperit ca are tumoare la rinichi. "Daca maine nu ma intind pe masa de operatii, atunci poate fi prea tarziu" , a scris vedeta pe blogul ei.

23 apr. 2015, 10:48

Potrivit presei ruse, s-a dovedit ca Anna Sedakova a mai trecut prin doua operatii, despre care a hotarat sa vorbeasca abia acum. „Inainte, nu am vorbit despre acest lucru, dar, defapt am indurat deja doua operatii. Prima a avut loc in urma cu aproximativ doi ani, iar a doua, nu cu mult timp in urma. Acum ma voi opera la rinichi, fiindca ei nu functioneaza in mod normal”- a inceput sa povesteasca Sedakova.

A intrat în operaţie crezând că are o tumoră. Descoperirea medicilor i-a şocat pe toţi

Se pare ca, sub „masca” de bucurie si spiritul ei pozitiv, vedeta ascundea durere si ingrijorare in privinta sanatatii sale, ceea ce este foarte dificil de facut. Anna perea mereu a fi o femeie activa si plina de viata.

Acum, cantareata risca sa piarda pentru totdeauna posibilitatea de a face copii. „Doctorul a spus ca totul pare sa fie bine. Eu chiar vreau sa am inca doi copii. Inteleg ca dupa aceasta operatie nu am nici o garantie ca voi putea procrea. Ei spun ca totul va fi bine, iar mie imi ramane doar sa sper…” – a spus Anna, care nu a avut niciodata probleme de sanatate si care a descoperit in mod neasteptat o tumoare in partea dreapta.

Potrivit unui interviu acordat site-ului Super.ru, artista a declarat: „M-am dus la doctor, mi-au facut ecografie, RMN si au spus ca, daca maine nu imi fac operatie, atunci poate fi prea tarziu. Intr-o singura zi, m-am transformat dintr-o persoana sanatoasa, intr-o persoana care poate pierde totul. Dupa ce am iesit din sala de operatii, peste o ora, am fost nevoita sa mai fac inca una. Am evaluat mult acele clipe si pot spune ca am inceput o noua viata.”

Acum Anna nu mai practica atat de activ sportul, insa va continua sa lupte pentru viata si impotriva acestei boli. ” Foarte multi oameni se afla in aceeasi situatie, si ei traiesc cu asta – nu este o boala fatala. Eu m-am schimbat mai mult din punct de vedere psihologic decat fizic. Am realizat ca viata mea s-ar putea stinge in orice clipa, si trebuie sa ne bucuram de orice moment care ne-a mai ramas, fara sa te uiti la trecut. Trebuie sa ierti si sa mergi mai departe”- a spus Sedakova.