O vedetă ŞOCHEAZĂ după ce a recunoscut că îşi bea CEAIUL cu un LAPTE SPECIAL. Vezi cum îl procură

Un cunoscut model din Marea Britanie a şocat presa după ce a recunoscut că foloseşte un lapte special pentru ceaiul său. Astfel, după ce a născut, cântăreaţa Myleene Klass a început să folosească lapte matern în băutura de dimineaţă, adăugând că nu i se pare ciudat, mai ales că tatăl ei avea aceleaşi gusturi.

29 mai 2013, 05:52

Cântăreaţa şi modelul Myleene Klass a declarat într-un interviu recent că adoră să folosească lapte de la sânul ei pentru ceaiul de dimineaţă, declarând că are gust de iaurt probiotic, fiind mai puţin dulce decât laptele pentru cafea, potrivit Mirror.

Citeşte şi Cea mai NATURALĂ frumuseţe din Marea Britanie: Ce vedetă a primit titlul FOTO

„Haide, e ceva normal, am făcut toată lumea să guste laptele meu. Are gust de iaurt probiotic, dulce, dar nu atât de dulce ca laptele condensat. Am crescut ştiind că acest lucru nu este ciudat pentru mine”, a spus frumosul model pasionat de propriul lapte matern.

Citeşte şi Myleene Klass, udă şi sălbatică pe scenă FOTO

Femeia are două fetiţe, de cinci şi doi ani, recunoscând că a oferit laptele ei familiei şi prietenilor. Mai mult, tânăra a declarat că tatăl ei, ofiţer în Marina Roială,  obişnuia să pună câţiva stropi de astfel de lapte în băutura lui, Myleene dorind să continue tradiţia.