Oameni ai străzii care au ajuns bogaţi după ce au câştigat la LOTO

Când vine vorba de oameni norocoși, nimănui nu-i trece prin cap un om fără adăpost. Însă vei rămâne surprins să afli că există persoane fără adăpost care au jucat la loterie și chiar au câștigat. Nu contează cine ești și stare materială ai când vine vorba de noroc.

14 apr. 2018, 10:10

Şase oameni fără adăpost, care au avut inspiraţia să joace la loterie au devenit peste noapte bogaţi. Poveştile lor sunt impresionante. 

1. Michael a rămas fără casă după ce a divorțat de soția sa și după ce firma lui a dat faliment. Încă de atunci a stat pe străzile din Colorado și uneori la adăposturile sociale când se putea. Într-o zi a cheltuit 10$ pe un loz și a fost surprins când a aflat că a câștigat jumătate de milion de dolari. În loc să petreacă o noapte la un hotel de lux după ce a câștigat, Michael a dormit o săptămână pe podeaua biserici. Când a fost întrebat ce vrea să facă cu banii a spus că vrea să reia legătura cu fiica sa și că vrea să-și cumpere o pereche de schiuri pentru că dintotdeauna și-a dorit să învețe să schieze.

2. Glenn Williams. Se spune că dacă nu joci la loterie , nu câștigi. ei bine, nu a fost și cazul lui Glenn. Sofia, l-a văzut pe străzi în plină iarnă și și-a folosit biletul câștigător în valoare de 200$ pentru a-i oferi adăpost pentru 3 nopți. După asta, Sofia s-a decis să inițieze o strângere de fonduri pentru el și s-au adunat 5000 $ în 2 zile. Oamenii chiar i-au oferit și haine și l-au dus la frizer. Glenn apreciază mult gestul lor și i-a dat speranță că mai există oameni buni în lume, potrivit estisuperba.ro

3. Câștigător necunoscut. Emilly a câștigat un milion de dolari la loterie. Imediat ce a aflat că a câștigat a început să-și facă operații printre care și o operație la splină. S-au vehicula mai multe speculații. Se spune că biletul câștigător ar fi fost de fapt al unui bărbat fără locuință. Nu se știe exact ce s-a întâmplat de fapt, însă lumea nu înțelege de ce să iei biletul unui om fără locuință care are mai mare nevoie de acei bani.

4. Wilbur Herbert Jr. A stat aproape toată viața pe străzi și este o persoană cu dezabilități de aceea nu a putut să muncească pentru proprii lui bani. Într-o zi s-a hotărât să pună un bilet la lotto care l-a costat 2$. A pus numerele sale norocoase și a câștigat 50.000 $. Acum Wilbur va avea șansa la o nouă viața din toate punctele de vedere.

5. Steve Borik Steve a pus un bilet în valoare de 8$ care i-a adus un câștig de 25.000$. Nu este o sumă incredibilă, însă pentru o persoană ca el este într-adevăr un ajutor semnificativ.

6. Dennis Mahurin Deși a trăit mai mult de 2 ani într-un cort și a câștigat 50.000$ la loterie, Dennis nu a ales luxul pentru el, ci a ales să îi ajute pe alții cu banii câștigați. Dennis a început să cumpere corturi și să investească mai mulți bani în oamenii fără locuință cu care a trăit în tot acest timp. Și pentru el a luat un cort mai mare.